Lancering Sonoy Dunkelweizen

Even geleden alweer, op 24 november hebben we ons tweede bier gelanceerd. Deze keer bij Ons café het Kantoor op de platte stenen brug in hartje Alkmaar.

Het Kantoor heeft ons sinds dag 1 gesteund door ons bier op te nemen in het assortiment en toen ze hoorden dat we ons tweede bier gingen lanceren boden ze meteen aan om dat daar te doen.

Onze vrienden van Monkey Sandwich boden aan om live muziek te verzorgen op deze heerlijke avond en daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! We startten om 21.00 met een klein voorprogramma dat werd verzorgd door Wies, Wouter, Chip en Ruben waarna zij het stokje door gaven aan Monkey Sandwich die tot 00.30 hebben gespeeld.

Ook bij deze lancering waren we overweldigd door de grote hoeveelheid mensen die op ons af kwamen om te proeven, ouwehoeren en kwamen luisteren naar de live muziek.

Ons tweede bier is een Dunkelweizen die bekend staat onder de naam Sonoy. het bier is fris van smaak door de tarwe, heeft een heerlijk romig en vol mondgevoel en een licht fruitige bitterheid in de afdronk.